Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -GAÜNDE mezuniyet sevinci


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü 12. dönem mezuniyet töreni düzenlendi.
     GAÜN Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Öğrencilerin hayata karşı donanımlı olmaları için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti.
     Öğrencilerin sadece kendi alanlarında iyi yetişmeleri yanında, kültür, sanat, estetik gibi birçok alanda da iyi yetiştirilmelerine gayret gösterdiklerini ifade eden Prof. Dr. Coşkun, şunları kaydetti:
     Hayatta başarılı olmak için sadece bilgili ve kendi alanınızda iyi olmanız yetmiyor. İletişiminiz iyi olacak, girişimci olacaksınız ve insana saygı duyacaksınız. Kendi kendinize neler yapabilirim sorusunu soracaksınız. En ücra köşelerde olsanız dahi bu ülkeye bir şeyler katabilirim diyeceksiniz ve Türkiyeye olan sorumluluklarınızı düşünerek hareket edeceksiniz.
     Eğitim ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Gür ise öğrencilerin bundan sonraki yaşamında Gaziantep Üniversitesi mezunu olduklarını unutmamaları gerektiğini ifade etti.
     Tören dönem birincisi Ahmet Koyunlu, Yüksekokul Konsey Başkanı Seçkin Yıkıcı ve Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ali Gürün dönem plakasını çakmasından sonra öğrencilerin hep birlikte kep atmalarıyla sona erdi.
    
     -GAÜNe başarı belgesi verildi
    
     Gaziantep Üniversitesine (GAÜN) başarı belgesi verildi.
     GAÜNden yapılan açıklamaya göre, Scival Bilimsel Yetkinlik ve Performans Ödülleri kapsamında 2006-2010 yılları arasında, bilimsel araştırma performanslarıyla Türkiyenin küresel ölçekteki bilimsel yetkinliklerine en fazla katkıda bulunan üniversite ve araştırma kurumları arasında bulunması nedeniyle GAÜNe başarı belgesi verildi.
     Elsevier Yayınevi Türkiye ve Ortadoğu Satış Müdürü Ayhan Akaray Saraçoğlu, başarı belgesini GAÜN Rektörü Prof. Dr. Mehmet Yavuz Coşkuna takdim etti.
    
     -Şahitkamil Belediyesi, her gün ayrı bir mahalleyi temizliyor
    
     Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki mahallelerde yapılan rutin temizliğin yanı sıra üç ekip halinde her gün ayrı bir mahallede geniş kapsamlı temizlik çalışması yapıyor.
     Batıkent Mahallesinde uygulanan temizlik çalışmasının mahalle sakinlerinin takdirini topladığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz / Adem Yılmaz
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER