Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Kent Konseyi üyeleri İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Kent Konseyi üyeleri, İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesini ziyaret etti.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, konsey üyelerinin İnşaat Mühendisleri Odası başkanlığına seçilen Melih Meriçi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulunduğu belirtildi.
     Ziyarette, Kent Konseyi Genel Sekreter Necati Binici başkanlığındaki heyet, İnşaat Mühendisleri Odasının çalışmaları hakkında bilgi aldı.
     Kent Konseyi olarak Gaziantepe değer katmaya çalıştıklarını belirten Necati Binici, İnşaat Mühendisleri Odası ile birlikte bu amaç doğrultusunda ilerde neler yapabileceklerini konuştuklarını ifade etti.
     İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç de kent konseylerini önemsediklerini belirterek, Bizim de kent konseylerinin kurullarında yer almamız ve halkın sesini daha fazla dile getirmemiz lazım. Hep birlikte hareket etmek istiyoruz. Üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız dedi.
    
     -Şahinbeyde Mustafa Armağan söyleşisi
    
     Şahinbey Belediyesi tarafından 27 Temmuz-12 Ağustos tarihleri arasında 16 yazarın okurlarıyla buluşacağı kitap fuarı Yazar Mustafa Armağan söyleşisiyle devam etti.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamada, Şahinbey Parkında düzenlenen ve her akşam ayrı bir yazarın okurlarıyla söyleşi yaptığı kitap fuarı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Kitap fuarında katılan ve okurlarıyla söyleşi yapan yazar Mustafa Armağan söyleşiye katılanların sorularını cevaplayarak söyleşi sonunda okurları için kitap imzaladı.
     Çocukların sürekli kitapla ve kültürle kaynaşmasının sağlanması gerektiğini belirten Armağan, şunları kaydetti:
     İster okusun ister karalasın çocuklarımızı sürekli kitapla iç içe tutmalıyız. Böylelikle kitapla kaynaşmasını sağlamış olacağız. Unutmayalım ki kültürler kitapla ayakta durur. Gelişmiş olan ülkelere baktığımızda milyonlarca kitap basılıyor. Japonyada bir gazete 32 milyon satıyor. Bizim en çok satan gazetemiz ise 800-900 bin satıyor. Bu nedenle düzenlenen bu tür kitap fuarları insanların kitapla iç içe olması adına çok önemli. Şahinbey Belediyesini bu etkinlikten dolayı kutluyorum.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz / Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER