Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Gaziantep Emniyet Müdürü Aydın: -Şehrin güvenliği için belediye başkanlarıyla işbirliği halindeyiz


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, şehrin güvenliği için belediye başkanlarıyla işbirliği halinde olduklarını belirtti.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Rıdvan Tahmazoğlunu ziyaret eden Emniyet Müdürü Aydın, ilçenin güvenliğiyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Çalışmaları hakkında Fadıloğluna bilgi veren Aydın, şehrin daha huzurlu ve güvenilir olması için Fadıloğlu ile işbirliği yapacaklarını belirtti.
     Aydın, kentteki görev süresinde bir ayı geride bıraktığını, hem kenti hem de Gaziantep insanını tanımaya çalıştığını ifade ederek, şehrin güvenliğinin sağlanması noktasında belediye başkanlarıyla işbirliği içinde olduklarını vurguladı.
     Çalışmalarında Belediye Başkanı Fadıloğlundan da destek isteyeceklerini dile getiren Aydın, Bu konuda kendilerinin de bizlere destek sözü var ifadelerini kullandı.
     Gaziantepin huzur şehri olduğunu belirten Başkan Fadıloğlu da ortak akılla her türlü sorunun üstesinden geldiklerini, şehrin asayiş ve huzurunu sağlayan Emniyet Teşkilatının her zaman yanında olacaklarını kaydetti.
    
     -Polis, Baro Başkanı Ali Elibolu ziyaret etti
    
     İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, Gaziantep Baro Başkanlığına seçilen Ali Elibolu ziyaret etti.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, kurumlar arası dayanışma ve işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen ziyarette Şube Müdürü Erdoğan Erol ve polis memurları, Ali Elibola yeni görevinde başarı diledi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER