Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -MMOdan Emniyet Müdürü Aydına ziyaret


GAZİANTEP (A.A) - Makine Mühendisleri Odası (MMO) Gaziantep Şube Başkanı Başar Küçükparmak ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydını ziyaret etti.
     MMOdan yapılan açıklamaya göre, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın, Gaziantepin çok hızlı, büyüyen ve gelişen bir il olduğunu belirtti.
     Kentin, Türkiyenin 6. büyük ili olduğunu ve emniyet olarak birçok çalışma yapmaları gerektiğini vurgulayan Aydın, Bu çalışmaları ilgili kurum ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yapmak çok önemli. Bir kent büyürken önlemler alınmalı ve planlar bu doğrultu da yapılmalıdır ifadelerini kullandı.
     Küçükparmak da MMO olarak, Türkiye ve Gaziantep yararına olan her türlü çalışmayı yaptıklarını belirterek, Aydına yeni görevinde başarılar diledi.
    
     -Şahinbey Belediyesinin asfaltlama çalışmaları
    
     Şahinbey Belediyesi Fen işleri ekipleri, ilçenin Deniz Mahallesinde asfalt kaplama çalışmaları yapıyor.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, mahalle sakinleri, hizmetlerden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğluna teşekkür etti.
     Bu arada Şahinbey Belediyesinin 2012 yılı içinde 100 bin 330 ton olmak üzere 750 bin metrekare alanda asfaltlama çalışması yaptığı bildirildi.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER