Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, kursiyerleri ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kayaönü Sosyal Tesisinde eğitim gören kursiyerleri ziyaret ederek Kuran-ı Kerim hediye etti.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ziyarette, Kuran-ı Kerim kursunda eğitim gören kursiyerlerle bir süre sohbet eden Fadıloğlu, daha sonra kursiyerlere Kuran-ı Kerim hediye etti.
     Çocukların katıldığı kursu da ziyaret eden Fadıloğlu, nasihatte bulunduğu çocukların sahnelediği gösterileri izledi. Fadıloğlu, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.
    
     -Şehitkamilde karla mücadele çalışmaları-
    
     Şehitkamil Belediyesi ekipleri, karla mücadele kapsamında yollarda biriken karları temizleyerek, tuzlama çalışması yaptı.
     Önceki gece başlayan ve sabaha kadar devam eden kar yağışı nedeniyle yollarda biriken kar ekiplerce temizlendi.
     İş makineleriyle ilçedeki tüm yolları temizleyen belediye ekipleri, sürücülerin kayganlaşan yolda kaza yapmamaları için tuzlama çalışması gerçekleştirdi.
    
     -Şehitkamil Belediyesporun basketbolda hedefi büyük-
    
     Şehitkamil Belediyespor Kulübü Basketbol Takımları Başantrenörü Bülent Erdoğan, basketbolda ligi zirvede tamamlayarak, Gaziantepi Bölge ve Anadolu Şampiyonasında temsil etmeyi hedeflediklerini bildirdi.
     Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, takımın şu anda küçük kız, küçük erkek, yıldız erkek ve genç erkek kategorileri liginde mücadele ettiğini belirtti.
     Takımın hedefleri hakkında bilgi veren Erdoğan, şunları kaydetti:
     Yıldızlar ve Gençler Liglerinde hedefimiz ligi zirvede tamamlayarak ilimizi, Bölge ve Anadolu Şampiyonasında en iyi şekilde temsil etmek. Küçükler liginde ise sporcularımıza bir yandan basketbol branşının temel hareketlerini en doğru şekilde öğretirken bir yanda de maç tecrübesini artırıyoruz. Minik erkek ve minik kız takımlarımız önümüzdeki günlerde başlayacak ligler için hazırlıklarını sürdürüyor. Ayrıca bu yıl 18 yaş üstü sporcularımızın parke üstünde oynayacağı büyük erkekler basketbol takımı da hazırlıklara başladı. Sezon tamamlandığında müzemizi yeni kupalarla süslemek istiyoruz. Bunun için teknik ekibimiz ve sporcularımızın ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum.
    
     -Nizipte kar yağışı -
    
     Nizipte sabah saatlerinde etkili olan ve aralıklarla devam eden kar yağışı kenti beyaza bürüdü.
     Gece başlayan ve sabah yoğun şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Bulvarında bulunan bazı ağaçların kar birikintisi nedeniyle yıkılmak üzere olduğu görüldü.
     Yılın ilk karı ile gözlerini açan ilçe sakinleri ve çocuklar, beyaza bürünen kentteki parklarda kartopu oynayarak eğlendi.
     Belediye ekipleri ise kent merkezinde aksaklık yaşanması için çalışma yaptı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek - İrfan Aydoğdu - Yusuf Atlıhan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER