Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Gündeş: -Çocuklarınıza iyi bir gelecek hazırlamak ve ilçedeki eğitim çıtasını yükseltmek için okullarda bizler, evlerinizde sizler onların öğretmeni olun (Fotoğr


GAZİANTEP (A.A) - Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, Çocuklarınıza iyi bir gelecek hazırlamak ve ilçedeki eğitim çıtasını yükseltmek için okullarda bizler, evlerinizde sizler onların öğretmeni olun dedi.
     Gündeş, SODES ile SBSyi Aşıyorum 2 projesi kapsamında ilçe merkezi ve köylerden, Merkez Ortaokuluna öğrenci servisiyle giden öğrencilerin velileriyle istişare toplantısı yaptı.
     Yaklaşık 100 velinin katıldığı toplantıda, Gündeş, Milli Eğitim Müdürlüğünün ilçenin eğitim seviyesini yükseltmek için elinden geleni yaptığını söyledi.
     Velilere çocuklarının eğitimiyle yakından ilgilenmelerini tavsiye eden Gündeş, şöyle konuştu:
     Çocuklarınıza iyi bir gelecek hazırlamak ve ilçedeki eğitim çıtasını yükseltmek için okullarda bizler, evlerinizde sizler onların öğretmeni olun. Sizler evlerinizde mutlaka yarım saatinizi çocuklara ayırın. Çocukların geleceği için devletin tüm imkanlarını kullanarak kurs açıyoruz, kaynak kitaplar ve testler alıyoruz. Bu projenin sonunda sizlerinde çabalarıyla öğrencilerimizin başarılarının daha da yükseleceğine inanıyorum.
     Gündeş, toplantı sonunda velilerin sorularını cevapladı.
    
     -Gaziantepte su kesintisi
    
     Gaziantepte, 6 mahallede su kesintisi uygulanacak.
     GASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Şehreküstü Köprülü Kavşağı çalışma alanı içersinde kalan içme suyu şebeke hatlarının deplase çalışmalarından dolayı Alibaba, Bozoklar, Üçoklar ve Ünaldı mahallelerine 23 Ocak Çarşamba günü saat 09.00dan 24 Ocak Perşembe günü saat 21.00a kadar su verilemeyecek.
     Kesintiden, Perilikaya ve Vatan mahalleleri de kısmi olarak etkilenecek.
    
     Muhabir: Mahmut Bazlama - Yusuf Atlıhan / Zerin Özdilek
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER