Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -GTOdan girişimci adaylarına sertifika


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve KOSGEB işbirliğinde gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.
     GTOdan yapılan açıklamaya göre, yönetim kurulu toplantı salonunda gerçekleştirilen törende, GTO Genel Sekreteri Halil Göçer, oda olarak iş dünyasının ihtiyaç duyduğu kalifiye elaman ihtiyacının giderilmesi amacıyla mesleki eğitime büyük verdiklerini belirtti.
     Oda üyesi firmaların taleplerinin dikkate alarak değişik alanlarda sürekli eğitimler düzenlediklerini ifade eden Göçer, şunları kaydetti:
     Bu çerçevede, KOSGEB işbirliğinde GTO MEKSA Mesleki Eğitim Merkezinde 26 gün süren bir modül eğitim programı gerçekleştirdik. Girişimcilik Özelliklerinin Sınanması, İş Planı Kavramı ve Ögeleri, İş Planı Ögelerinin Pekiştirilmesine Yönelik Atölye Çalışmaları ve İş Planı başlıkları altında gerçekleştirilen eğitimler haftanın 3 günü, günde 6 saat olarak gerçekleştirildi. Ayrıca atölye çalışmaları da yapıldı.
     Konuşmanın ardından eğitimi başarıyla tamamlayan 25 kursiyere sertifikaları verildi.
    
     -Gazilerden Müftü Şekerciye ziyaret-
    
     Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İslahiye Şube Başkanı İlyas Türkoğlu, İlçe Müftüsü Osman Şekerciyi ziyaret etti.
     Dernek başkanı Türkoğlu, Şekerciye nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirtti.
     Müftü Şekerci de, şehitlere verilen değerin aynısının gazilere de verildiğini belirterek, Türkoğlu ve beraberindekilere, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
    
     Muhabir: Zekeriye Şimşek - Zerin Özdilek / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER