Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlunun mahalle ziyareti


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşlarla bir araya geldi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Aydınlar Mahallesini ziyaret eden Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Daha sonra vatandaşlarla birlikte mahalleyi gezen Fadıloğlu, bir camiyi de ziyaret etti.
     Aydınlar Mahallesi sakinleri de ziyaretten dolayı Fadıloğluna teşekkür etti.
    
     -Oğuzeli Belediye Başkanı Öztekinden MÜSİADa ziyaret
    
     Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Kurt Ali Kılçıkı ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Öztekin, ziyarette, MÜSİAD üyelerine belediyenin dört yıllık çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Konuşmasında, mevki ve makamların geçici olduğunu vurgulayan Öztekin, Bizler göreve geldiğimizde Oğuzeli için kendimize hedef belirledik. Oğuzeli ilçemize altmış yılda yapılamayan hizmetleri 4 yıl gibi kısa sürede yapmaya çalıştık değerlendirmesinde bulundu.
     Kurt Ali Kılçık da hükümetin terörü bitirmek için çok ciddi adımlar attığını ve MÜSİAD üyeleri olarak yapılan barış sürecini desteklediklerini belirtti.
    
     -İstiklal Marşının kabul edilişin 92. yıl dönümü
    
     Araban ilçesinde, İstiklal Marşının kabul edilişinin 92. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoyu anma programı düzenlendi.
     Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından Kaymakamlık Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen programda, öğrenciler şiirler okudu, Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşının yazılışı ile ilgili sinevizyon gösterildi.
     Programa, Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Mehmet Turgut, askeri erkan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Mahmut Bazlama-Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER