Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Karakök -Gaziantepi sağlıkta kaliteli bir il haline getirmek öncelikli hedeflerimiz arasındadır


GAZİANTEP (A.A) - İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök, Gaziantepi sağlıkta kaliteli bir il haline getirmenin öncelikli hedefleri arasında yer aldığını belirtti.
     İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Karakök, kentte bulunan özel hastaneleri ziyaret ederek, hastane yöneticileri ve başhekimlerden bilgi aldı.
     Sağlık alanında yapılan yeniliklerin uygulanabilirliğinin ne aşamada olduğunu görmek için ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirten Karakök, şunları kaydetti:
     Gaziantep, genel yapısı itibariyle aldığı göçle nüfus yoğunluğu giderek artan bir şehirdir. Bu artış doğal olarak sağlığa da yansımakta ve bu alanındaki ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Her gün bir kademe aşarak büyüyen ve gelişen şehrimize en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak temel amacımızdır. Gaziantepi sağlıkta kaliteli bir il haline getirmek öncelikli hedeflerimiz arasındadır.
     Hekimlerden ve hastane çalışanlarından kente kaliteli sağlık hizmeti verilmesi için gayret göstermelerini isteyen Karakök, böylelikle Gaziantepin sağlık alanında cazibe merkezi haline geleceğini ifade etti.
    
     -Nizipte toz bulutu etkili oldu-
    
     Suriye üzerinden kuvvetli rüzgarın etkisiyle taşınan toz kütlesi, öğle saatlerinden itibaren Nizipte etkili oldu.
     Suriye üzerinden gelen çöl fırtınalarının neden olduğu toz bulutu nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü ilçede gökyüzü gri renge dönüşürken, dışarı çıkanların nefes almakta güçlük çektiği görüldü.
     İlçe genelinde ve köylerde hayatı olumsuz etkileyen toz bulutunun akşam saatlerinde dağılmasının beklendiği bildirildi.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu - Zerin Özdilek / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER