Gaziantepten kısı kısa

Gaziantepten kısı kısa -Şehitkamilin spor başarıları


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyespor Kulübü Karate, Tekvando ve Ata Savunma Sanatı Sporu takımları, 2011-2012 sezonunda kulüp ve okul sporları şampiyonalarında elde ettikleri derecelerle göz dolduruyor.
     Yıl içinde gerçekleştirilen birçok organizasyondan başarılı sonuçlarla ayrılan yeşil siyahlı kulübün karate ve tekvando takımı antrenörleri, şampiyonalarda gelen başarı ve spor okullarına yaşanan büyük ilginin eğitim sisteminde uygulanan yeniklere gerçekleştiğini belirttiler.
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaptığı açıklamada, Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine devam eden spor okullarında 9 branşta binlerce sporcunun eğitim gördüğünü ve bu sporculardan bir çoğunun sıkı bir eğitim programından geçerek çıktıkları müsabaka ve şampiyonlarda ciddi başarılara imza attığını belirtti.
     Başkan Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     2020 olimpiyatlarına ev sahipliği yapabilmek adına hükümetimiz, Gençlik ve Spor Bakanlığımız ciddi çalışmalara imza atmaktadır. Ve bu ciddi çalışmalar sonucunda adaylık sonucunda finale kaldık. Bu bağlamda bir çok sportif başarıya imza atan ulusumuzun olimpiyatlarda dahil olmak üzere sportif arenada elini kuvvetlendirebilmek adına bizde yerelde elimizden gelenin en iyisini yamaya çalışıyoruz.
     Bu çalışmalar kapsamında sporcularımızın daha iyi fiziki şartlarda eğitim görmeleri adına mevcut spor merkezlerini revize ederek daha modern hale getiriyor, birçok mahalleye spor merkezleri açıyor, ilçe ve semt stadyumlarını standartlara uygun hale getiriyoruz.
     Amatör spora olan desteklerinin süreceğini belirten başkan Fadıloğlu, önümüzdeki günlerde yarı olimpik yüzme havuzunun faaliyete geçmesi ile birlikte binlerce sporcunun eğlenerek ve öğrenerek spor yapma imkanı bulacağını kaydetti.
    
     -GKVnin bahar şenliği 11. kez start aldı-
    
     Geleneksel olarak her yıl Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Okulları Öğrencileri tarafından kutlanan bahar şenliği bu yıl 11. kez start aldı.
     GKVden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiyenin dört bir yanından ünlü firmaların ürünlerinin sergilendiği şenlik GKV Özel Okulları eğitim kampüsünde başladı.
     Öğrenci Velilerinin de okula gelir getirmek amacıyla stant açtığı bahar şenliğinde öğrenciler, çeşitli etkinliklerle hazırladıkları gösterilerini sunuyor.
     Çeşitli kurum ve kuruluşların da stant açtığı bahar şöleninde, Onkoloji Hastanesi yararına açılan stant göz doldurdu. GKVlilerin Hollandalı kardeş okullarının açtığı stantta ise Hollanda el sanatlarına ait ürünler Gaziantep el sanatlarına ait ürünlerle birlikte teşhir ediliyor.
     Üç gün sürecek olan bahar şöleninde çeşitli müzikal etkinliklerin de gerçekleştirileceği ifade edildi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi ve metropol ilçe belediyelerinin de stant açtığı bahar şölenine büyük ilgi gösteren vatandaşlar stantlarda satılan Antep yemeklerine hayran kaldıklarını da sözlerine eklediler.
     Tam bir bayram havasında geçen bahar şöleninde GKV Özel Okullarını farklı kademelerinde eğitim görmekte olan öğrencilerin hazırladıkları dans gösterileri yanında mini tiyatrolar ve çeşitli akrobasi gösterileri ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.
     (HAS-ŞMÖ)
<< Önceki Haber Gaziantepten kısı kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER