Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksen:

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksen: -Geçen haftaki oyunumuzu bu hafta da sahaya yansıtır ufak tefek hataları da yinelemezsek taraftarlarımız önünde üç puanı hanemize yazdırırız


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ünsal Göksen, Geçen haftaki oyunumuzu bu hafta da sahaya yansıtır ufak tefek hataları da yinelemezsek taraftarlarımız önünde üç puanı hanemize yazdırırız dedi.
     Göksen, yaptığı açıklamada, bu hafta karşılaşacakları Denizlisporun şampiyonluk kovalayan bir takım olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
     Bu hafta ligin bir diğer güçlü ekiplerinden Denizlispor ile kendi evimizde mücadele edeceğiz. Onlar da şampiyonluk kovalayan bir diğer takım, kadro bakımından bizden çok güçlü bir ekip oluşturdular. Geçen hafta kendi evinde mağlup olmaları bu hafta biraz daha hırslanmalarına neden olacak ama bizim futbolcularımızın kalitesi de ortada. Geçen haftaki oyunumuzu bu hafta da sahaya yansıtır ufak tefek hataları da yinelemezsek taraftarlarımız önünde üç puanı hanemize yazdırırız.
     Geçen hafta Çaykur Rizespor karşısında takımın iyi bir futbol sergilediğini ifade eden Göksen, son dakikalarda yapılan bir hatanın mağlubiyete neden olduğunu belirtti.
     Transferde de son noktayı koyduklarını açıklayan Göksen, sezon öncesi hazırlıklara başlamadan kadroda görmek istedikleri oyuncularla transfer çalışmalarını tamamladıklarını bildirdi.
     Kendi tesislerinde ve Boluda yaptıkları kamplarda hazırlık maçlarına ağırlık verdiklerini anlatan Göksen, şöyle devam etti:
     Bu oynadığımız müsabakalarda eksikliklerimizin olup olmadığına baktık. Teknik ekibimizin verdiği raporlar doğrultusunda bir eksikliğimiz yok. Hatta antrenman eksikliği ve sakatlığı bulunan oyuncularımız da aramıza katılırsa daha da güçlü bir ekip olacağız.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz / Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER