Gaziantep Emniyet Müdürü Oğuzun veda mesajı

Gaziantep Emniyet Müdürü Oğuzun veda mesajı


GAZİANTEP (A.A) - Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle merkeze alınan Gaziantep Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, veda mesajı yayımladı.
     Süleyman Oğuz, mesajında, 2 yılı aşkın süre boyunca büyük bir şevk ve onurla yürüttüğü Gaziantepteki görevinin sona erdiğini, bu süre içinde insan haklarına saygıyı ve vatandaş memnuniyetini esas alarak çalıştığını belirtti.
     Oğuz, devraldığı hizmet bayrağını daha da ilerilere götürdüklerini ve birçok başarılı çalışmaya imza attıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Başarılı çalışmalarımızın karşılığında değerli Gaziantep halkının övgülerine layık olmaya çalışan Türk polisi olmanın haklı onur ve gururunu hep beraber yaşadık. Bu duygu ve düşüncelerle birçok vatandaşımızla şahsen görüşme fırsatı bulamadan ayrılmak zorunda kaldığımdan dolayı üzüntümü belirtirken, sizlere en kalbi duygularla sevgi ve şükranlarımı sunuyor, Allaha ısmarladık diyor, hepinizi Allaha emanet ediyorum.
     Gaziantepte en iyi şekilde görevimi yerine getirmeye çalıştığım süre zarfında desteklerini bizden esirgemeyen başta İl Valimiz Sayın Erdal Ata olmak üzere seçilmiş, atanmış tüm yöneticilere, adli, idari, askeri yetkililere, sanayici ve iş adamlarına, esnaf odalarına, sivil toplum kuruluşlarına, basın mensuplarına, tüm çalışma arkadaşlarıma ve değerli Gaziantepli hemşehrilerime arz-ı veda ederek, teşekkürlerimi sunar, sağlık ve esenlik içerisinde güzel günler dilerim.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Gaziantep Emniyet Müdürü Oğuzun veda mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER