Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Biniciden

Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Biniciden ziyaret


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici ve beraberindeki heyet, Mimarlar Odası başkanlığına yeni seçilen Bekir Sıtkı Severoğlunu ziyarette etti.
     Binici, yaptığı açıklamada, kent konseyi olarak Severoğlu ve ekibini tebrik ederek, başarılar diledi.
     Severoğlu ile pek çok dernekte beraber çalıştıklarını bildiren Binici, Hep yüksektir çıtası. Burada da çıtasını daha yükseklere çıkaracağını ümit ediyorum dedi.
     Kent konseyinin yapısı ve amacı hakkında çeşitli bilgiler veren Binici, şunları kaydetti:
     Gaziantep ile işbirliği içinde olmak istiyoruz. Çalışma gurubumuzda çok değerli arkadaşlarımız mevcut. Ancak branş olarak sadece sizin işbirliği yapmıyoruz. Diğer tüm meslek grupları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle Gaziantepin sorunları hakkında işbirliği yapıyoruz. Gaziantepte belediyelerimiz yaptığı birçok yapılar var ve birçok eylemler var. Sizlerin de zaman zaman bu konudaki görüşlerinizi basından takip ediyoruz. Eğer bu işbirliği belli bir noktaya gelirse, bu sizin için de bizim içinde yararlı olur. Bu işbirliğinde biz varız. Bu vesile ile bu gün hayırlı olsun ziyaretine geldik.
     Severoğlu da kamu yararına yönelik her konuda Gaziantepe katkı sağlamaya hazır olduklarını ifade ederek, Kent adına yapılacak olan çalışmaları her zaman destekleyeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Biniciden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER