Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Binici:

Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Binici: -Belediyelerin ekonomik, sosyal ve sanatsal karnelerini çıkaracağız


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici, belediyelerin ekonomik, sosyal ve sanatsal karnelerini çıkaracaklarını bildirdi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Binici başkanlığındaki heyet, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkunu ziyaret etti.
     Binici, konseyin çalışmaları hakkında bilgi verip bazı yeni projelerin detaylarını anlattı. Binici, daha katılımcı bir oluşum kurmak istediklerini bildirdi.
     Belediyelerin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve yeni bir uygulamayla belediyelerin önüne birer vatandaş karnesi koyacaklarını aktaran Binici, şunları kaydetti:
     Hazırladığımız bir anketle belediyelerin çalışmalarını ortaya koyacağız. Belediyelerin ekonomik, kültürel, sanatsal karnelerini çıkaracağız. Örneğin bir belediye herhangi bir mahallede neler yapmalı ya da neler yapmamalı gibi bir öneri getiriyoruz. Eğer mahallenin bir sosyal tesise ihtiyacı varsa onu yapmasını önereceğiz. Park ihtiyacı varsa park önereceğiz. Ama ihtiyacı yoksa eğer belediye de gidip oraya yapıyorsa bunu da yapma diyeceğiz. Bu bizim vatandaşla yapacağımız anket sonucu ortaya çıkacaktır. Bu anketi en az 5 bin vatandaş ile yapacağız.
     AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Coşkun ise göreve geldiği yaklaşık bir yıldan bu yana vatandaşların istek ve şikayetlerine cevap vermeye çalıştıklarını kaydetti.
     Yeni yönetim kuruluyla ilçenin sıkıntılarının yanında çözümlenmesi gereken konuları ilgililerle görüşerek çözmeye gayret gösterdiklerini aktaran Coşkun, Özellikle belediyeler, GASKİ, TEDAŞ, trafik gibi konularda vatandaşların şikayet ve önerilerinin bulunduğunu, teşkilat olarak bu tür sorunların büyük bir bölümünü çözüme kavuşturduklarını belirtti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Binici: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER