Gaziantepsporda, Kayserispor maçı hazırlıkları

Gaziantepsporda, Kayserispor maçı hazırlıkları -Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman: -Biz 11 puandayız da 3 milyon Avroluk transfer yapan takım kaç puanda- Yukarıdaki takımlara bir bak bakalım kimler var, ne kadar puan öndele


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Biz 11 puandayız da 3 milyon Avroluk transfer yapan takım kaç puanda- Yukarıdaki takımlara bir bak bakalım kimler var, ne kadar puan öndeler- Onun için birbirimizle kenetlenip, bir an önce moral ve motivasyonu üst seviyeye çekip devam etmemiz gerekiyor dedi.
     Kırmızı-siyahlı ekip bir günlük iznin ardından Celal Doğan Tesislerinde, Teknik Direktör Hikmet Karaman gözetimindeki antrenmana koşuyla başladı. Top sürme çalışması yapan futbolcular, daha sonra taktik çalıştı. Sakatlığı devam eden kaleci Karcemarskas ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.
     Teknik Direktör Karaman, antrenmanda gazetecilere yaptığı açıklamada, takımının sportif olarak iyi olmadığını ifade etti.
     Herkesin biraz daha sabırlı olmasını isteyen Karaman, taraftarın ve sağduyulu insanların kendilerinden başarı beklediğini dile getirerek, şöyle devam etti:
     Sosyal medyada yazı yazan tıfıllara da buradan laf edeyim... Belki şimdi kızacaklar, bu iki katına çıkacak, isterse bin katına çıksın. Biz nerede, ne yaptığımızı ve mücadelemizi iyi biliyoruz. Bu takım geçen sene şampiyonluğa oynamıyordu, ben geldiğimde küme düşmeye oynuyordu. Bu maçtan (Gençlerbirliği) sonra nereye girdik, yine küme düşme potasındaki takımlar arasına girdik. Maçı kazansaydık, yukarıları hedefleyecektik. Bu süreçte herkesin sabırlı olması gerekiyor. Mutlaka gerçek taraftarımızın, sağduyulu insanların başarı beklediğini biliyoruz. Başarılı mıyız- Şu anda sportif başarılı değiliz. Bunu kabul ediyoruz, bunun sorumlusu da benim. Ama önce bir duracaklar, herkes bir duracak, devre arasına kadar bekleyecek. Biz bulunduğumuz durumdan çıkmasını bilecek kadar cesaretli, yürekli ve akıllıyız. Bunu yapabilecek güçteyiz.
     Bundan sonra karşılaşacakları rakiplerinin kendilerinin altında olduğunu, bu maçları kazandıkları takdirde bir anda fikstürün üst sıralarında olacaklarını ifade eden Karaman, Devre arasında da adam akıllı transferler yaparsın, ekonomik durumunu düzeltir yoluna gidersin. Düşmanlıkları körüklemek, başkana vuralım, hocaya vuralım, oyuncuya vuralım bunlar doğru şeyler değil, bunları geçmemiz lazım. Kendimizi geliştirmemiz lazım, sabırlı olmamız lazım. Biz 11 puandayız da 3 milyon Avroluk transfer yapan takım kaç puanda- Yukarıdaki takımlara bir bak bakalım kimler var, ne kadar puan öndeler- Onun için birbirimizle kenetlenip, bir an önce moral ve motivasyonu üst seviyeye çekip devam etmemiz gerekiyor diye konuştu.
     Kayserispor 3 puan almasaydı, bizim altımızdaydı diyen Karaman, Kayserisporun 3 milyon Avro verip transfer yaptığını anımsatarak, 10 tane oyuncu aldı. Bizden farkı ne, nerede yani, ne kadar yukarıda. Burada Kayserisporu eleştirmeyelim. Futbolda bu var. Ama bakın 2 maç üst üste aldılar, nereye geldiler. Biz de 2 maç üst üste alırız, bir anda başka yere geliriz. Daha sakin olmak gerekiyor. Bizler akıllı insanlarız, neyin ne olduğunu iyi biliriz. Sadece 90 dakikayı değerlendirmek yanlış olur şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantepsporda, Kayserispor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER