Gaziantepsporda sezon hazırlıkları

Gaziantepsporda sezon hazırlıkları -Gaziantepspor Teknik Direktörü Karaman: Bu sene lig karışık, bir takım kendini zirvede de görebilir, ligin dibinde de


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Spor Toto Süper Ligin bu sene karışık olacağını belirterek, Bir takım kendini ligin zirvesinde de görebilir, ligin dibinde de dedi.
     Kırmızı-siyahlılar, iki hafta süren Avusturya kampının ardından Gaziantepe gelerek, Celal Doğan Tesislerinde çalışmaya başladı. Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, ayak tenisi oynadı.
     Teknik direktör Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde bu sene kimsenin ayrıcalığının olmayacağını söyledi. Sahalarında oynayacakları maçların hayati önem taşıdığını vurgulayan Karaman, şöyle devam etti:
     Yeni çıkan bir-iki takım yeni çıktığı için soru işareti görülebilir ama bu işler artık belli olmaz. Bütün takımlar iyi transferler yapıyor. Birçok takım kadrosunu korudu. Bizim de akıllı olup kendi evimizde oynayacağımız maçtan 3 puanla ayrılmamız gerekiyor. Rakibimiz Sivasspor iyi bir takım, geçen sene de başarılı olmuş bir ekip. Artık kolay maç yok. Benim tek arzum, bu maça çıkana kadar eksik olan özellikle defans bölgesinin doldurulması.
     Karaman, geçen seneki kadronun üzerine transfer yapılmadığını, önce gidenlerin yerini doldurma mücadelesi verdiklerini ifade etti. Transferi henüz bitirmediklerini bildiren Karaman, transferlerin devam edeceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Sevil Çelik / Yahya Oğuz
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Gaziantepsporda sezon hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER