Gaziantepspor

Gaziantepspor-Gençlerbirliği maçına doğru -Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Süper Lig maçı için kente gelen Gaziantepspor kafilesini ziyaret etti


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Spor Toto Süper Lig maçı için kente gelen Gaziantepspor kafilesini ziyaret etti.
     Ahmet Eşref Fakıbaba, beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın ve İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun ile Gaziantepspor kafilesinin kamp yaptığı otele geldi.
     Kulüp başkanı İbrahim Kızıl ve yöneticilerle bir araya gelen Fakıbaba ve beraberindekiler, Kamil Ocak Stadyumunun bakımda olması nedeniyle GAP Arena Stadında bugün yapılacak Gençlerbirliği maçı öncesi kırmızı-siyahlı ekibe başarılar diledi.
     Şanlıurfalıların iki takıma da iyi bir evsahipliği yapacağını belirten Fakıbaba, ayrıca Gaziantepsporun sahasındaki onarım tamamlanana kadar maçlarını Şanlıurfada oynamak istemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     İbrahim Kızıl da Fakıbaba ve beraberindekilere teşekkür ederek, iki komşu kent arasında kardeşlik bağı bulunduğunu söyledi.
     Kızıl, Ahmet Eşref Fakıbaba, Mustafa Yalçın ve Emin Dursuna üzerinde isimlerinin yazılı olduğu 27 numaralı Gaziantepspor forması hediye etti.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER