Gebze Belediye meclisi toplantısı yapıldı

Gebze Belediye meclisi toplantısı yapıldı


KOCAELİ (A.A) - Gebze Belediye Meclisinin Eylül ayı oturumu yapıldı.
     Kent Meydanındaki salonda düzenlenen toplantıda konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye Meclisinin geçen hafta gerçekleştirdiği Bulgaristan temaslarıyla ilgili bilgi verdi.
     Köşker, Bulgaristanla ilişkilerin geliştirilmesinin iki ülkenin de yararına olduğunu belirterek, burada yaşayan Türklerin Türkiyeden beklentilerinin çok fazla olduğunu ifade etti.
     Gebzede vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde kendisine en fazla orta hasarlı binaların durumu ile kentsel dönüşüm çalışmalarının sorulduğunu ifade eden Köşker, İnönü Mahallesindeki kentsel dönüşüm uygulamasının boş alanlarda gerçekleştirileceğini kaydetti.
     Toplantıda Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün talebi üzerine gündeme alınan belediye sınırları içerisinde İçkili Yer Bölgesinin Tespiti, Karar ve Krokisinin Hazırlanması ile ilgili Hukuk Dilekçe Komisyonu Raporu oylanarak oy çokluğuyla kabul edildi
     Köşker, konunun, bakanlık müfettişlerinin incelemelerinde belediyeden bu yönde bir çalışma yapılmasının istenmesi üzerine gündeme geldiğini belirtti.
     Gebze Kent Konseyinin hazırladığı Gebze Tarihini Öğretiyor Projesi ile Sunuculuk Kursu Projesi, Çevre ve Sağlık Komisyonunun raporu doğrultusunda yapılan oylama sonucu kabul edilirken, Gebzenin Trafik ve Park Sorunu Çözümü Projesinin ise bir sonraki meclis toplantısında görüşülmesine karar verildi.
    
     Muhabir: İsa Turhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gebze Belediye meclisi toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER