Gedizde iki tiyatro oyunu sahnelendi

Gedizde iki tiyatro oyunu sahnelendi


KÜTAHYA (A.A) - Gediz ilçesinde, çocuklar ve yetişkinlere yönelik iki tiyatro oyunu sahnelendi.
     Tiyatro Tiyana ekibi, Gediz Belediyesinin kültür etkinlikleri kapsamındaki ilk tiyatro oyunu olan Çat-Pat-Küt adlı eseri, Belediye Kültür Merkezinde çocuklar için sahneye koydu. Ekip, daha sonra yetişkinler için Çanakkale 1915 adlı oyunu sundu.
     Ekibin Sanat Yönetmeni Fuat Başaralı, oyunların ardından yaptığı konuşmada, iki oyunu Gedizli sanatseverlerle buluşturmaktan mutluluk duyduklarını bildirdi.
     Gedizde sanata ve sanatçıya verilen önemi sahnedeyken daha iyi anladığını belirten Başaralı, Tiyatro etkinliklerine büyük ilgi gösteren Gediz halkına teşekkür ederim. Oyunu soluksuz izleyen vatandaşlarla kente modern kültür merkezi kazandıran ve tiyatro etkinliğine büyük önem veren Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlunu ekibim adına kutlarım dedi.
     Saraoğlu da kültür etkinlikleri kapsamında iki tiyatro etkinliği düzenlediklerini dile getirerek, Kültür Merkezimizde gerçekleştirilen etkinliğe katılan halkımıza ve sergiledikleri performans ve başarılı oyunları dolayısıyla Tiyatro Tiyana ekibine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Gedizde iki tiyatro oyunu sahnelendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER