Gedizde öğrencilere yönelik yaz etkinlikleri

Gedizde öğrencilere yönelik yaz etkinlikleri -Başarılı öğrencilerin gençlik kamplarına katılımı sağlanacak ve 7 branşta Yaz Spor Okulu açılacak


KÜTAHYA (A.A) - Gedizde, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce öğrencilerin yaz tatilini değerlendirmesi amacıyla başarılı öğrencilerin gençlik kamplarına katılımı sağlanacak ve 7 branşta Yaz Spor Okulu açılacak.
     İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İbrahim Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2011-2012 eğitim öğretim yılında dersleri ve sportif faaliyetlerde başarılı olan öğrencilerinin gençlik kamplarına davet edildiğini bildirdi.
     Öğrencilerin ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçlarının Gençlik ve Spor Bakanlığınca karşılanacağını belirten Demir, 13-15 yaş grubunda 12 öğrencinin İzmir-Çeşme ve Antalya-Kumluca, 16-22 yaş grubunda 43 öğrencinin de doğa kamplarına katılacağını ifade etti.
     Demir, kampların 11 Haziran-12 Eylülde 8er günlük dönemler halinde toplam 9 dönem olmak üzere planlandığını bildirerek, kapsam dışında kalan öğrencilerin www.seyyah.gsb.gov.tr internet adresinden başvurarak 4er günlük kamplara katılabileceğini anlattı.
    
     -Yaz Spor Okulu-
    
     Demir, Yaz Spor Okulunda basketbol, badminton, jimnastik, satranç, futbol, voleybol ve tekvando branşlarında kurslar düzenleneceğini söyledi.
     Kursların, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne bağlı spor merkezleri yanında Muhipler Fatih Spor Kulübünde verileceğini belirten Demir, şunları kaydetti:
     11 Haziran-15 Temmuzda basketbol, badminton, jimnastik, satranç, futbol ve voleybol branşlarında 6-16 yaş grubundaki çocuk ve gençlere yönelik kurslarımız olacak. Ayrıca genç kızlar ve büyük kızlara yönelik antrenör gözetiminde step ve aerobik kursları da açılacak. İlçe Spor Merkezinde tekvando, taeybo jimnastiği ve atletizm branşlarında kurslar veriliyor. Bu kurslar da 11 Haziran-30 Ağustosta yapılacak. Müracaat etmek isteyen çocuk ve gençlerimiz velileriyle birlikte müdürlüğümüze gelerek kayıt yaptırabilir.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Gedizde öğrencilere yönelik yaz etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER