Gedizden kısa kısa

Gedizden kısa kısa -Gediz Belediyesinden spor kulüplerine maddi destek


KÜTAHYA (A.A) - Gediz Belediyesi, ilçede faaliyetlerini sürdüren amatör spor kulüplerine maddi destek verdi.
     Kulüp yöneticileri ile bir araya gelen Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, burada yaptığı konuşmada, gençlerin spor yapmalarına olanak sağlayarak onların kötü alışkanlıklar edinmelerini önlemeye çalışan kulüpleri büyük bir takdirle izlediğini söyledi.
     Amatör spor kulüplerinin kolay destek bulan kulüpler olmadığını belirten Saraoğlu, şöyle devam etti:
     Bu spor kulüplerimizin imkansızlıklarla boğuştuğunu biliyorum. Bu bakımdan kurum, kuruluş ve imkanı olan her vatandaşımızın elinden gelen desteği vermesini istiyoruz.
     Bugüne kadar belediyemiz kulüplerimizin deplasman giderleri olmak üzere birçok konuda kendilerine yardımcı olmaktadır. Bundan sonrada yardımda bulunmaya devam edeceğiz.
     Saraoğlu, daha sonra kulüp yöneticilerine, 2 bin 500 liralık çeklerini takdim etti.
    
     -Gediz Serdar Cami inşaatı başladı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Gediz Ergenekon Mahallesi Ahmet Ekici Caddesi üzerinde yapılması planlanan Serdar Caminin inşaatına başlandı.
     Serdar Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı ve Ergenekon Mahallesi Muhtarı Yakup Şahin, 2 bin 609 metrekare alan üzerinde 520 metrekare kapalı alana inşa edilen Serdar Camisinin 2013 yılı içerisinde ibadete açılmasını hedeflediklerini söyledi.
     Şahin, caminin hedeflenen süre içerisinde tamamlanabilmesi için yurt içi ve yurt dışından hayırsever vatandaşların desteğine ihtiyaç duyulduğunu, yardım etmek isteyenlerin Halk Bankası Gediz Şubesinde açılan 0529 12 000003 numaralı hesaba yatırabileceklerini kaydetti.
    
     -Öğrenci servis şoförlerine trafik ve mesleki eğitim semineri
    
     (Fotoğraflı)
    
     Gedizde taşımalı eğitim gören öğrencilere servis yapan minibüs şoförlerine trafik ve mesleki eğitim semineri verildi.
     Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde Halk Eğitimi Merkezi Salonunda düzenlenen trafik ve mesleki eğitimi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Ünal ve İlçe Emniyet Müdürlüğü uzmanları tarafından veriliyor.
     Merkez, köy ve beldelerinde öğrenci taşımacılığı yapan 100 minibüs şoförünün katıldığı konferansta, okul taşıtlarının karıştığı kazaları önlemek, öğrencilerin güvenli bir ortamda eğitim ve öğrenimlerini sürdürebilmelerinin sağlanması konuları anlatıldı.
     Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, servis şoförlerinin, öğrencilerden başka yolcu almaması gerektiğini, ve yönetmelikte bulunan bütün kurallara şoförlerin uyması gerektiğini söyledi.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş / Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Gedizden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER