Gedizden kısa kısa

Gedizden kısa kısa -İnternet kafelere denetimler artırıldı


KÜTAHYA (A.A) - Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, internet kafelere yaşı küçük ve öğrenci girişlerinin engellenmesi amacıyla denetim ve kontrolleri artırdı.
     Yapılan denetimler hakkında bilgi veren Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, ilçede güvenliğin sağlanması, huzur ve güven ortamının oluşturulması, bunun yanında internet kafelere yaşı küçük ve öğrenci girişlerinin engellenmesi amacıyla denetimlerin artırıldığını söyledi.
     Ayrıca internet kafelerde gençleri zararlı sitelerden korumak amacıyla geliştirilen filtreleme sistemlerinin kontrolü amacıyla internet salonlarında gerekli denetim ve kontrollerinin de yapıldığı bilgisini veren Çağlar, şunları kaydetti:
     Özellikle öğrencilerin okul dönüşlerinde, günün belli saatlerinde 3 ayrı ekip çıkarıyoruz. 13 ayrı iş yerine denetimlerimizi gerçekleştirdik. Yapılan denetim ve kontrollerde iş yerlerinde bulunan şahısların GBT kontrolünden geçirildi. Vatandaşımızın huzur ve güvenliği ile geleceğimizin teminatı gençleri düşebilecekleri tehlikelerden korumak, onların başta aileleri olmak üzere, çevre ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak ve kendilerini güvende hissettirmek amacıyla yaptığımız denetimler aralıksız olarak devam ettirilecektir.
    
     -Köylere yönelik yatırım değerlendirme toplantısı yapıldı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Gedizde köylere yönelik 2013 yılı yatırım değerlendirme toplantısı yapıldı.
     AK Parti İlçe Teşkilatında Kütahya Milletvekili Soner Aksoy başkanlığında yapılan toplantıda, köylere götürülecek hizmet hakkında görüşüldü.
     Burada bir konuşma yapan Aksoy, yeni yapılacak anayasanın halkla birlikte yapılması gerektiğini ve halktan kaçanların sonunda halkın iradesiyle yapılan sivil anayasayla karşılaşacaklarını söyledi.
     Daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Efaltun Coşar, KÖYDES projesi kapsamında Türkiyede 37 bin 119 köye sağlıklı içme suyu götürüldüğünü dile getirdi.
     Cumhuriyet tarihinde ilk mazot desteğini AK Parti döneminde verildiğini savunan Coşar, Tarım ürünlerinin işlenmesi, paketlenmesi, ambalajlanması ve depolanması amacıyla kurulacak olan tesis yatırımları ve makine ekipman giderlerinin yüzde 50sini devletimiz hibe olarak desteklemiştir. Hayvancılıkta 2002 yılında 83 milyon lira olan destek, 2010 yılında 1 milyar 251 milyon liraya ulaştı dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş / Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Gedizden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER