Gediz Belediyesinin Gazzeyi kardeş şehir ilan

Gediz Belediyesinin Gazzeyi kardeş şehir ilan etmesi -Eğitim-Bir-Sen Gediz Temsilciliği yöneticileri, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlunu ziyaret ederek, kardeş şehir kararından dolayı kutladı


KÜTAHYA (A.A) - Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Gediz Şubesi yöneticileri, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlunu ziyaret ederek, Gazzenin kardeş şehir ilan edilmesinden dolayı kutladı.
     Eğitim-Bir-Sen Gediz Temsilcisi Ali Arısoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Saraoğlu öncülüğünde Belediye Meclisinin aldığı kararla Gazze kentinin kardeş şehir ilan edildiğini hatırlattı.
     Bu güzel girişimin ardından Saraoğluna teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirten Arısoy, şunları kaydetti:
     İsrailin kurulduğundan beri izlediği politika asla değişmedi. İsrail, Filistin halkına yönelik acımasız bir katliamı tekrarlayıp durmaktadır. Bu katliamlarda Filistinli Müslüman halktan birçok sivil şehit edilmiştir. İsrail, ülkemizin de içinde bulunduğu geniş bir coğrafyayı kendi kutsal ülkesi olarak görmekte ve buraları ele geçirmek için her türlü yönteme başvurmaktadır. İşgalci terörist devlet İsrail tarafından kendi vatanlarında dünyanın en büyük açık hava hapishanesinde kıt imkanlarla yaşamaya mahkum edilen Gazze halkının yanında olduğumuzu açıkça ifade ediyorum. İsrail, bölgede işgalci ve terörist bir devlettir. İşgalci ve terörist devlete nasıl davranılması gerektiği de bellidir. Yaptıkları katliamları görmeyen, duymayan, işitmeyerek 3 maymunu oynayan batılıları, Birleşmiş Milletleri (BM) ve terörist devlet İsrail ile onun işbirlikçilerini şiddetle kınıyoruz. Belediye Başkanımızın da bu konuda gösterdiği hassasiyeti ve ayrıca Gazze ile kardeş belediyeler birliği kurulmalı ve bu birlik, Gazzeye götürülecek belediye hizmetlerini koordine etmeli önerisini yürekten destekliyoruz.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Gediz Belediyesinin Gazzeyi kardeş şehir ilan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER