Gediz Nehrindeki ıslah çalışması

Gediz Nehrindeki ıslah çalışması -Manisa Ziraat Odası Meclis Başkanı Kaçire: Çalışmalardan kaynaklanan sıkıntı yok, sadece iş makinelerinin operatörlerinden kaynaklanan sıkıntı var, çözeceğiz


MANİSA (A.A) - Manisa Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa Kaçire, Gediz Nehrindeki ıslah çalışmaları nedeniyle bazı çiftçilerin yaşadığı sıkıntılara ilişkin olarak, Çalışmalardan kaynaklanan sıkıntı yok, sadece iş makinelerinin operatörlerinden kaynaklanan sıkıntı var, çözeceğiz dedi.
     Kaçire, Gediz Nehrinin ıslahı çalışmalarında çiftçilerin arazilerinin zarar gördüğü gerekçesiyle çiftçilerin en fazla şikayette bulundukları Muradiye beldesine bağlı Evrenos Tımarı mevkisinde incelemelerde bulundu.
     Yaşanan sıkıntıyı anlatan çiftçi Burhan Güneyar, ıslah çalışması yapılan bölgede 25 dönüm bağının bulunduğu ve su baskınlarını önlemesi nedeniyle ıslah çalışmalarından büyük memnuniyet duyduğunu, ancak nehirden çıkartılan çamurun bağlara döküldüğünü ve bundan zarar gördüklerini söyledi.
     Çiftçilerin sorunlarını dinleyen Kaçire, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gediz Nehrinde çok büyük bir ıslah çalışması yapıldığını ve çalışmaların yöredeki tüm çiftçiler tarafından desteklendiğini ifade etti.
     Kaçire, buna rağmen ıslah çalışmalarında bazı sıkıntıların da yaşandığını dile getirerek, Burada çiftçilerimizin ciddi bir sıkıntısı var. Ama çalışmalardan kaynaklanan sıkıntı yok, sadece iş makinelerinin operatörlerinden kaynaklanan sıkıntı var, çözeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Gediz Nehrindeki ıslah çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER