Gediz ve Şaphanede iş adamlarından 513

Gediz ve Şaphanede iş adamlarından 513 aileye gıda yardımı


KÜTAHYA (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) organizasyonu kapsamında Gediz Ticaret ve Sanayi Odasınca Gediz ve Şaphane ilçelerinde ihtiyaç sahibi 513 aileye gıda yardımı yapıldı.
     Oda Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, TOBB Başkanlığının, ramazan ayı dolayısıyla muhtaç ailelere gıda yardımında bulunulması amacıyla kendilerine 25 bin lira gönderdiğini bildirdi.
     Bu paralar harcanarak hazırlanan 513 gıda paketinden 463ünü Gedizde, 50sini Şaphanede ihtiyaç sahiplerine dağıttıkları bilgisini veren Cebecioğlu, bir pakette 5er kilo ayçiçek yağı ve toz şeker, 1 kilo çay, 3 paket makarna, 2 paket arpa şehriye, 2,5 kilo pirinç ve 1 paket tuz bulunduğunu belirtti.
     Cebecioğlu, bu yardımları her yıl geleneksel olarak yaptıklarını anımsatarak, şunları kaydetti:
     Odalar olarak her yıl ramazan ayında yaptığımız yardımların devam etmesi, bölgemizdeki ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmektedir. Biz de bundan çok mutluluk duymaktayız. TOBB ile yardımların dağıtımında araç, işyeri ve akaryakıt desteğinde bulunan Gediz Belediye Başkanlığı, Gediz Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, mühendis Necati Öztürk, pastane işletmecisi Yasemin Çalışkan ve muhtarlarımızla tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Gediz ve Şaphanede iş adamlarından 513 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER