GEKA mali destek programlarına başvurular 7

GEKA mali destek programlarına başvurular 7 Eylülde sona eriyor


DENİZLİ (A.A) - Güney Ege Kalkınma Ajansının (GEKA) ilana çıktığı Tarıma Dayalı Sanayide Katma Değerin Artırılması ve Mirasımız Dericilik Mali Destek programlarına, proje başvurularının 7 Eylül Cuma günü sona ereceği bildirildi.
     GEKA Genel Sekreteri Mehmet Aydıner, yaptığı yazılı açıklamada, ajansın açıkladığı programların önceki döneme göre çok daha tematik ve sonuç odaklı olduğunu belirterek, bu çağrı döneminde geçen döneme oranla daha nitelikli projeler beklediklerini dile getirdi.
     Programların konularının giderek özelleştiğine işaret eden Aydıner, Türkiyede ilk defa, çerçevesi bu kadar net çizilmiş ve etkileri öngörülmüş bir programa imza atılıyor. Bu sadece bizim değil, bölgemizin de bir başarısıdır. Ülkemizin her yerindeki kurumlar bu girişimi örnek alacaklardır dedi.
     Aydıner, Tarım Dayalı Sanayide Katma Değerin Artırılması Mali Destek ve Mirasımız Dericilik Mali Destek programlarının, bölge kalkınması için bir fırsat olduğunu kaydeden Aydıner, proje başvurularının 7 Eylül Cuma sona ereceği hatırlattı.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber GEKA mali destek programlarına başvurular 7 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER