Geliboludan kısa kısa

Geliboludan kısa kısa -Geliboluspor Uğur Kerem Çepiki transfer etti


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Süper Amatör Lig ekiplerinden Geliboluspor geçen sezonu Lüleburgaz Karaağaçsporda geçiren eski oyuncusu Uğur Kerem Çepiki kadrosuna kattı.
     Geliboluspor Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Akçay, yaptığı açıklamada, Keremin yeteneklerini bildiklerini, yıllarca Gelibolusporda forma giydiğini belirterek, Kalitesi belli olan bir oyuncu. Bizler Kereme güveniyoruz, takımımıza katkı sağlayacağından eminiz. Yapılan bu anlaşma her iki taraf için de hayırlı olsun diye konuştu.
     Çepik ise 1 yıl aradan sonra yeniden eski takımına döndüğünü ifade ederek, Ayrı kaldığım formama kavuştuğum için mutluyum. Bu yıl hedefimize ulaşmamız için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım diye konuştu.
    
     -AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı Ege köylerdeki çalışmaları inceledi-
    
     AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı İsmail Ege, teşkilat üyeleri Serhad Sürücü ve Kani İnce ile Gelibolunun köylerinde yapılan çalışmaları inceledi.
     İlk ziyareti Karainebeyli köyüne gerçekleştiren Ege ve beraberindekiler, burada yapılan içme suyu şebekesi ve yapılacak meydan düzenlemesi hakkında bilgi aldı.
     Yapımına Fındıklı köyünden başlanan, Tayfur, Karainebeyli ve Değirmendüzü köylerini de kapsayacak olan 17 kilometrelik asfalt yol çalışması hakkında muhtarlar ve köylülere bilgi veren heyet, daha sonra Tayfura geçti. AK Partililer buradaki ziyaretin ardından, enerji nakil hatları ve içme suyu şebekesi yenilenen Fındıklı köyünü ziyaret etti.
     Ege, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, hayatı kolaylaştırmak ve bölgedeki aksaklıkların giderilmesi adına yoğun şekilde çalışıldığını belirterek, Yol çalışmaları, içme suyu ve enerji nakil hatlarının yenilenmesi köylerimizde hayatı olumlu yönde etkilemeye dönük çabalar. Bunların köylerimiz için büyük yararı olduğunu düşünüyoruz dedi.
    
     Muhabir: Gelibolu / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Geliboludan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER