Genç girişimcilerden Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Genç girişimcilerden Gazeteciler Cemiyetine ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Genç Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gülsoy ve yönetim kurulu üyeleri, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkayayı ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınkaya, genç iş adamlarının bir araya gelerek böyle bir oluşum içerisinde birleşmiş olmasının Türkiye adına sevindirici bir gelişme olduğunu söyledi.
     Artık gençlerin üretmesi ve ülke kalkınmasına destek vermesi gerektiğini belirten Altınkaya, Günümüzde artık ticaret şartları hızlı bir şekilde değişiyor. Bunu en iyi gençler takip ediyor. Bu gelişmelerin üretime dönüştürülmesi gerekiyor. Gençlerin eli kalem tutmalı, üretmeli. Farklı siyasi görüşten olunabilir ama böyle bir organizasyon içerisinde bir araya gelinmesi ve üretim yapılmasını çok önemli görüyorum diye konuştu.
     Mehmet Gülsoy da derneği yaklaşık 2 ay önce kurduklarını söyledi.
     Yeni bir dernek olmalarına rağmen 110 üyelerinin bulunduğunu ifade eden Gülsoy, genç girişimcilerin basının da desteği ile kendilerine destek vermesi sonucu kamuoyunda iyi bir izlenim oluşturduklarını vurguladı.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Genç girişimcilerden Gazeteciler Cemiyetine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER