Genç kadın öğretmeni sevgilisinin öldürdüğü iddiası

Genç kadın öğretmeni sevgilisinin öldürdüğü iddiası -Polisteki işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi -Gazetecilerin Neden yaptınız- sorusu üzerine zanlı, Sürekli ağlıyorum. Çok pişmanım. Herkese tavsiyem yanlarında si


KONYA (A.A) - Konyada öğretmen sevgilisini öldürdüğü öne sürülen zanlı, gazetecilerin Neden yaptınız- sorusuna, Sürekli ağlıyorum. Çok pişmanım. Herkese tavsiyem yanlarında silah bulundurmasınlar diye cevap verdi.
     Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlanan cinayet zanlısı Hakan B. (36) Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.
     Zanlı, bu sırada gazetecilerin Neden yaptınız- sorusuna, Sürekli ağlıyorum. Çok pişmanım. Bir anlık kızgınlık sonucu olay gerçekleşti. Herkese tavsiyem yanlarında silah bulundurmasınlar diyerek cevap verdi.
     Pantolonundaki kan damlaları dikkati çeken Hakan B, adliyeye sevk edildi.
     Vanda görev yapan genç kadın öğretmen Gülşah Aktürkün, geldiği Konyada, ayrıldığı sevgilisi tarafından silahla öldürüldüğü öne sürülmüş, kaçan Hakan B. ise yakalanmıştı.
    
     Muhabir: Metin Bolat
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Genç kadın öğretmeni sevgilisinin öldürdüğü iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER