Genç MÜSİAD Batman Şubesi kuruldu

Genç MÜSİAD Batman Şubesi kuruldu


BATMAN (A.A) - Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi, kuruluş çalışmalarını tamamlayarak faaliyete başladı.
     Genç MÜSİAD Batman Şube Başkanı Ahmet Taşan yaptığı yazılı açıklamada, dünyanın büyük bir pazar haline geldiğini, bu çağda ekonomik birlik sağlayan toplulukların başarılı olduğunu belirterek, amaçlarının Batmanlı genç girişimcilere, MÜSİAD tecrübesini yüksek ahlak ve yüksek teknoloji ilkesiyle birleştirerek iş olanağı sağlamak olduğunu bildirdi.
     Taşan açıklamasında, hükümetin 2023 kalkınma ve büyüme hedeflerinde Batmanlı genç girişimciler olarak yer almak ve bu hedeflerden Batmanın işsizlik sorununa bir çare olmasını sağlamak için girişimlerde bulunacaklarını kaydederek, Genç MÜSİAD olarak Batmanlı gençleri eğitmek ve girişimcilik ruhunu kazandırmak için çalışmalar yapacaklarını belirtti.
     Açıklamada, Genç MÜSİAD Batman Şube başkan yardımcılıklarına Mirkan Elibol, Murat Güneş ve Ömer Balık, yönetim kurulu üyeliğine ise Uğur Çiçek, Bülent Celbek, Mahmut Çelebi ve Yunus Ekmenin seçildiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Ubeydullah Baş / Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Genç MÜSİAD Batman Şubesi kuruldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER