Genç seyyahlardan çiçekli teşekkür

Genç seyyahlardan çiçekli teşekkür


ADIYAMAN (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Seyyah-Ulu Çınarın izinde Projesi kapsamında düzenlenen geziler kapsamında ilk kez Adıyamana gelen gençler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcıya çiçek vererek teşekkür etti.
     Teşekkür ziyaretinde açıklamada bulunan Bağcı, proje kapsamında Adıyamandan 5. grup dahil olmak üzere bin 160 öğrenciyi Erzurum, Hatay, Kayseri, Konya, Nevşehir, Sivas ve Tokat illerine 4 günlük tatil için gönderdiklerini söyledi.
     Kontenjanları her geçen gün biraz daha artırdıklarını ifade eden Bağcı, şöyle konuştu:
     Özellikle tatil dönüşü yaşadıkları heyecanı bizlerle paylaşan gençlerimiz projenin ne kadar başarılı olduğunun somut bir örneğidir. İlk kez Adıyaman dışına çıkarak tatil imkanı bulan genç kızlarımızın çiçekler gelmesi beni çok duygulandırdı. Umarım bu proje sayesinde tüm gençlerimiz yaşadıkları yerlerin dışında farklı illeri görebilme imkanını daha iyi değerlendirir. Bu proje gençlerimizin vizyonlarını değiştirmenin yanı sıra bilgilerini, görgülerini de artırarak yeni dostluklar edinmeleri için önemli bir fırsat oldu.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Genç seyyahlardan çiçekli teşekkür Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER