Gençlerbirliği yarıştan kopmak istemiyor

Gençlerbirliği yarıştan kopmak istemiyor -Başkent temsilcisi, Trabzonsporu mağlup ederek UEFA Avrupa Ligine katılma mücadelesini sürdürmeyi hedefliyor


ANKARA (A.A) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Ligin 31. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
     Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular, 5e 2i top kapma oyununun ardından şut çalıştı.
     Başkent temsilcisi saat 14.15te hava yoluyla Trabzona gidecek.
     Fenerbahçeyi sahasında 2-0 yenen kırmızı-siyahlılar, ligde oynadığı son iki maçı kazanarak tehlikeli bölgeden uzaklaşan Trabzonsporu yenerek UEFA Avrupa Ligi iddiasını sürdürmek istiyor. Haftaya 43 puanla 6. sırada giren başkent ekibi, Avrupa yolundaki rakipleri Beşiktaş, Bursaspor ve Kasımpaşayı yakalamayı hedefliyor.
     Ligde son 7 maçta yenilgi yüzü görmeyen Gençlerbirliği, sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmada Trabzonspora 19 Mayıs Stadında 4-0 mağlup oldu.
     Hüseyin Avni Aker Stadında yarın saat 20.00de başlayacak maçı, Tolga Özkalfa yönetecek.
    
     -4 eksik-
    
     Gençlerbirliği, Trabzonspor karşısına 4 futbolcusundan yoksun çıkacak. Başkent ekibinde, sezonu kapatan Serkan ve Tomic ile tedavisine devam edilen Kulusicin yanı sıra sarı kart cezalısı Petrovic de Karadeniz deplasmanında forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen ve hafta içi takımla çalışan Curri ise teknik direktör Fuat Çapanın görev vermesi durumunda sahadaki yerini alabilecek.
     Gençlerbirliğinde, Trabzonspor karşılaşması öncesi 4 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Hurşut, Özgür, Zec ve kaleci Ramazan, Hüseyin Avni Akerde sarı kart görmesi durumunda ligin 32. haftasında Ankarada oynanacak Kasımpaşa maçında cezalı duruma düşecek.
    
     -7 maçtır kaybetmiyor-
    
     Başkent ekibi, ligde oynadığı son 7 maçı da kaybetmedi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 24. hafta mücadelesinde sahasında golsüz berabere kalan kırmızı-siyahlılar, Galatasarayı deplasmanda Vleminckxin golüyle 1-0, Kardemir Karabüksporu da 19 Mayıs Stadında 2-1 yendi. Başkent temsilcisi, Sanica Boru Elazığspor (1-1), Gaziantepspor (2-2) ve Sivasspor (1-1) karşılaşmalarından beraberlikle ayrıldı.Gençlerbirliği, 30. haftada ise Fenerbahçeyi 2-0la geçti.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Gençlerbirliği yarıştan kopmak istemiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER