Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yaz spor okullarına öğrencilerden yoğun ilgi


KAYSERİ (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen, yaz spor okullarına öğrencilerin büyük bir katılım gösterdiğini bildirdi.
     Özen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müdürlük olarak amaçlarının kent genelinde çok kişiye ulaşarak, vatandaşların spor yapmalarını sağlamak olduğunu belirtti.
     Yaz spor okullarında açılan branşlarda geçen yıla göre en fazla artışın yüzmede olduğunu dile getiren Özen, Geçen yıl müdürlüğümüz bünyesinde spor yapmak için kayıt olanların sayısı tüm yıl boyunca 480 kişi iken, bu yılın ilk iki ayında yaklaşık 10 kat artarak 4 bin 726 kişiye ulaştık. Bu artışlardaki en güzel örnek yüzmedir. Geçen yıl Haziran ayında 74 kişi yüzmeye kayıt olurken bu yıl kulüplerimizin çalıştırıp ve temel eğitim verdiği sporcular hariç 698 kişi yüzmeye kayıt oldu. Tüm branşlarda büyük artış sağlandı. Bu artışlar standartları yükselterek kaliteyi artırmamız dolayısıyla oldu. Kayseri zaten spor şehri. Biz de elimizden geleni yaparak her alanda ilimizi daha iyi temsil etmek istiyoruz diye konuştu.
     Özen, yaz spor okulları kayıt ücretlerinin yüzmede 50, diğer tüm branşlarda ise 5 lira olduğunu sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER