Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü takımlara forma dağıttı


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından futbol takımlarına spor malzemesi yardımı yapıldı.
     İl Müdürlüğünde yapılan malzeme yardımı töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, amatör spora ve sporculara bütçeleri el verdiğince yardımda bulunmaya çalıştıklarını, özellikle yaptıkları yardımların spor malzemelerine yönelik olduğunu söyledi.
     14 Şubat Perşembe günü Nevşehirde düzenlenecek olan veteranlar turnuvası öncesinde katılım sağlayan takımlardan spor malzemesi eksikliği çeken takımlara forma yaptırdıklarını, bugün de dağıtımlarını gerçekleştirdiklerini belirten Ünlüer, spor malzemesi yardımlarımız yıl içerisinde devam etmektedir özellikle maddi imkanları iyi olmayan amatör spor kulüplerine yardımlarının devam ettiğini kaydetti.
     İl müdürlüğü olarak il genelinde spor yapan her yaştan insana teşvik edici faaliyetlerde bulunduklarını ifade eden Ünlüer, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığımızın kurulması ile Türkiye genelinde spor faaliyetleri önemli bir ivme kazandı. İl müdürlükleri daha aktif hale geldi. Biz de Nevşehirde gençleri spora çekebilmek için tüm tesislerimizi halkın hizmetine açtık ve insanlarda buralara gelip spor yapıyorlar dedi.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER