Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar: Tüm birimlerimiz ve sivil toplum kuruluşlarıyla Sarıkamış Şehitlerini Anama Yürüyüşüne hazırız


ERZURUM (A.A) - Erzurum Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü (GHSİM) Fatih Çintimar, 5-6 Ocakta gerçekleştirilecek olan Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtti.
     Çintimar, yaptığı yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç öncülüğünde bu yıl 10 bin kişinin Sarakamış Şehitlerini Anma Yürüyüşüne katılacağını, bu rakamın 4 bin 750 kişisinin Erzurumdan olacağını belirtti.
     Yürüyüş için en çok Erzurumdan başvuru geldiğini ifade eden Çintimar, şunları kaydetti:
     Tüm birimlerimiz ve sivil toplum kuruluşlarıyla Sarıkamış Şehitlerini Anama Yürüyüşüne hazırız. Yarın sabah da yürüyüş parkurunda son kez keşif yürüyüşü yapacağız. Artık Pazar günü saat 06.00da start alacak olan yolculuk saatini bekliyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıçın da katılacağı bu yürüyüş ilk kez bu kadar geniş katılımlı olacak. Sivil toplum kuruluşları ve gençlik liderleri arasında 100 kişilik bir isim belirledik. Bu 100 kişi bulundukları araçlarda bulunanlara rehberlik edecekler. Yürüyüşe katılacaklara Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından atkı, bere, Türk bayrağı ve Sarıkamış Şehitleri için hazırlanan kitap hediye edilecek.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER