Gençlik Meclisi 3. Olağan Genel Kurul

Gençlik Meclisi 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı


KONYA (A.A) - Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisinin 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.
     Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda yaptığı konuşmada, Gençlik Meclisinin hem milli değerler hem de gençlikten beklenen faaliyetlerle ilgili birçok çalışmaya imza attığını söyledi.
     Belediye olarak Konyayı 2023te dünyanın en güçlü 10 şehrinden biri yapmak için çalıştıklarını vurgulayan Akyürek, gençlerin de kendilerini "Lider Ülke Türkiye" hedefine göre hazırlamaları gerektiğini ifade etti.
     Konya Büyükşehir Belediyesi Kılıçarslan Gençlik Merkezinin Türkiyenin en önemli gençlik merkezlerinden birisi olduğunu dile getiren Akyürek, 10 bini aşan üye sayısıyla gençlere yönelik dostluk ve dayanışmayı temsil etmek üzere çok sayıda faaliyetin yapıldığını hatırlattı.
     Hatayda yapılan saldırıyı da kınayan Akyürek, şunları kaydetti:
     "Yapılan katliamı millet olarak lanetliyoruz. Şehitlerimize Allahtan rahmet, milletimize ve ailelerine başsağlığı diliyoruz. Bunlar, Türkiyenin yükselişini engelleme çabalarıdır. Aziz milletimiz bin yıldır bu topraklarda büyük gayretlerle bizlere bugünü emanet etti. Dünyanın gözünün üzerinde olduğu bu topraklarda var olmanın bedelini ecdadımız her zaman kanlarıyla, şerefle ödemiştir. Milletimiz tarihte olduğu gibi bugün de hak ettiği yeri mutlaka alacaktır."
     Konuşmaların ardından yapılan oylama sonucu, Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisinin yeni başkanı Muhammed Emin Şahin oldu.
     Şahin, çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerini ve çıtayı daha yükseğe taşımak için çalışacaklarını dile getirdi.
    
     Muhabir: Ayşe Şensoy
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Gençlik Meclisi 3. Olağan Genel Kurul Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER