Gençlik Merkezi üyelerinden huzurevini ziyaret

Gençlik Merkezi üyelerinden huzurevini ziyaret


ADANA (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığının ülke genelinde yerel ve evrensel sorunlara duyarlılığın artırılması amacıyla başlattığı "Gençlerin İyilik Ağacı Projesi" kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi üyeleri Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan yaşlıları ziyaret etti.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gençlik Merkezi liderlerinden oluşan 20 kişilik öğrenci gurubunun ziyaretinde yaşlılar öğrencilere bu tür ziyaretlerden duydukları memnuniyeti vurgulayarak, kendilerinin maddiyattan ziyade, manevi destek beklediklerini, her türlü ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılandığını kaydetti.
     Gençlik Merkezi liderlerinden Bilal Tan Tipi, Yakup Fırat, Tınay Akbulut, gitarla birbirinden güzel şarkılar seslendirip yaşlıları eğlendirdi. Gençlik Merkezi öğrencileri, ebru sanatının nasıl yapıldığının huzurevi sakinlerine göstererek, yaptıkları resimleri kendilerine günün anısı olarak hediye etti.
     Ayrıca huzurevi sakinlerine "Seyahatnameden Seçmeler", "Mesnevi Öyküler" ile "Gençlerle Başbaşa" kitap serisi hediye edildi.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Gençlik Merkezi üyelerinden huzurevini ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER