Gençlik ve Spor Bakanı Kılıçın onuruna

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıçın onuruna yemek verildi


SAMSUN (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıçın onuruna Birlik, Beraberlik ve Dayanışma yemediği düzenlendi.
     Samsun Ticaret ve Sanayi Odasınca (TSO) Yelken Kulüpte düzenlenen yemeğe Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe belediye başkanları, çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve üyeleri ile birlikte çok sayıda işadamı katıldı.
     Düzenlenen dayanışma yemeğinde konuşan Vali Aksoy, Samsunun büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını söyledi.
     Her alanda birçok projenin hayata geçirildiğini ifade eden Aksoy, Merkezi idareden ilimize aktarılan kaynaklarla mevcut durumdan daha ileriye çıkmak için çalışıyorigz. Sayın Bakanımız Suat Kılıçın gayret ve destekleri ile daha da iyiye gidiyoruz. Her ihtiyaç duyduğumuzda bakanımızı arayarak sorunlarımızı aktarıyoruz. Kentimiz adına Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Samsunun bu şansının devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Herkesin üzerine düşeni yerine getirmesi gerektiğine inanıyorumdedi.
     Samsun ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, Samsunun son yıllarda ciddi bir yükselişte olduğunu ve bu ilerleyişte Samsunun kabinede bakanlık düzeyinde temsil edilmesinin önemli olduğunu söyledi.
     Samsun şehrinin, hükümet kabinesinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıçın sonuna kadar arkasında olduğunu ifade eden Murzioğlu, Şahsınıza yönelik gündemde tutulmaya çalışılan iddiaları biz Samsunlular olarak meyve veren ağaç taşlanır atasözüyle cevaplıyoruz. Sizin de bu art niyetli yıpratmalara kulak asmayacağınıza yürekten inanıyor gayretli ve azimli çalışmalarınızın hız kesmeden devam edeceğine olan inancımızı belirtmek istiyorum şeklinde konuştu.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, Samsunun büyük bir kalkınma hamlesi içinde olduğunu bu nerenle de iletişim sıkıntısı olmamasını tatsız ve tuzsuz ortamlardan uzak durulması gerektiğini kaydetti.
     (GUN-MKU
<< Önceki Haber Gençlik ve Spor Bakanı Kılıçın onuruna Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER