Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Muğlada

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Muğlada -Ülkeyi devraldığımızda IMFye 23,5 milyar dolar borcumuz vardı. Geçen hafta aynı IMFye bataktaki Avrupa ekonomilerini kurtarsın diye 5 milyar dolarlık kredi açtık (Fotoğraflı-G


MUĞLA (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ülkeyi devraldığımızda IMFye 23,5 milyar dolar borcumuz vardı. Geçen hafta aynı IMFye bataktaki Avrupa ekonomilerini kurtarsın diye 5 milyar dolarlık kredi açtık dedi.
     Bakan Suat Kılıç, partisinin il başkanlığını ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Ülkeyi devraldığımızda IMFye 23,5 milyar dolar borcumuz vardı. Geçen hafta aynı IMFye bataktaki Avrupa ekonomilerini kurtarsın diye 5 milyar dolarlık kredi açtık. Nereden nereye geldik diye konuştu.
     AK Parti iktidara geldiğinde Türk ekonomisinin başında Kemal Dervişin olduğunu ifade eden Kılıç, Milletvekili olmayan bir bakan vardı ekonominin başında. Niye- O kadar borç alırsan ekonomini yönetmeye dışarıdan birisi tayin edilir. IMFnin Türkiye masası şefi vardı. Şimdi IMFnin ne masası ne şefi ne de Cotarellisi kaldı. Bunların hepsi bitti diye konuştu.
     Bugünkü Türkiyenin koalisyon hükümetlerinin borç batağına sürüklediği Türkiye olmadığını, siyasi, ekonomik istikrarı yakalayan Recep Tayyip Erdoğan Türkiyesi olduğunu kaydeden Kılıç, Çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Dünyada ekonomik krizler var. Allah nazardan saklasın, Türk ekonomisine hiçbir şey olmuyor dedi.
     Daha sonra Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Gençlik Merkezini ziyaret eden ve burada eğitim alan gençlerle sohbet eden Kılıç, Atatürk Kapalı Spor Salonunda da incelemelerde bulunarak jimnastik gösterisi sunan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Bakan Kılıç, şehir stadının yanındaki bir işyerinde de bedensel engelli okçu ve üniversite öğrencisi genç ile yemek yedi.
    
     Muhabir: Kenan Gürbüz / Osman Akça
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Muğlada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER