Genel Sekreter Op. Dr. Ekiciden AK

Genel Sekreter Op. Dr. Ekiciden AK Partiye ziyaret


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mithat Ekici, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Op. Dr. Ekici, ziyarette, kamu hastanelerinin sorunları ve yeni projelerine ilişkin bilgi verdi.
     Op. Dr. Ekici, hedeflerle ilgili başarısız olma lüksüne sahip olmadıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     İl dışına çıkan hasta sayısını en aza indirmeyi düşünüyoruz. Tabii ki, bunu başarılı hizmetlerle sağlamak zorundayız. Depolarda atıl bekleyen bazı makine ve cihazları, ihtiyacı olan diğer hastanelere aktararak kullanımlarını sağlayacağız. İl Özel İdaresi ve belediyelerin, hastanelerimize araç, malzeme ve hizmet yönünden destekte bulunmaları gerekiyor. Sivil toplum örgütleri, sahanın nabzını tutarak gördükleri sorun, eksiklik ve toplumsal beklentileri bize bildirmeli. Kütahyada 700 yataklı devlet hastanesi için eski Jandarma Taburuna ait arsanın 150 dönümlük bölümü tahsis edildi. Yeni hastanenin çevre ve şehir merkezine bağlantı yolları için Belediyeden destek istedik.
     Kütahyada 6 devlet hastanesi ve iki özel hastane bulunduğu bilgisini veren Op. Dr. Ekici, hastanelerin verimlilik kriterlerine göre A, B, C, D ve E gruplarına ayrılarak, D ve E grubundaki hastanelerin üst gruba çıkamaması ya da üst gruptakilerin alt gruplara düşmesi durumunda yöneticilerinin sözleşmelerinin feshedileceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Genel Sekreter Op. Dr. Ekiciden AK Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER