GESİAD 19. Vefa Ödülleri

GESİAD 19. Vefa Ödülleri


KOCAELİ (A.A) - Gebze Sanayici ve İş Adamları Derneği (GESİAD) tarafından düzenlenen GESİAD 19. Vefa Ödülleri töreni yapıldı.
     Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleşen törene, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül ve Mehmet Ali Okur, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, belediye başkanları, kaymakamlar ve iş adamları katıldı.
     Törende, Yılın En Başarılı Devlet Adamı Ödülünü alan Kocaeli Valisi Ercan Topaca yaptığı konuşmada, Türk ekonomisine ciddi katkı sunan bir kentin sanayicisi olmanın çok önemli olduğuna dikkati çekerek, Türkiyenin, dünyanın her köşesiyle ticaret yapan bir ülke konumunda olduğunu söyledi.
     Türkiyenin dünyanın her ülkesiyle ticaret yapan bir ülke olmasında Kocaelili ve Gebzeli iş adamlarının büyük katkısı olduğunu vurgulayan Topaca, Biz de devletimize ve milletimize olan vefa borcumuzu çok çalışarak ödüyoruz. Bu makamın hakkını vermemiz için çok çalışmamız gerekiyor dedi.
     Eğitime verdiği desteklerinden dolayı vefa ödülü alan Karaosmanoğlu ise çocukları hayata en iyi şekilde hazırlamaları gerektiğini belirterek, başarıyı ödüllendirerek teşvik ettiklerini anlattı.
     Başarıyı ödüllendirmeleri sayesinde başarı grafiğinin de yükseldiğini vurgulayan Karaosmanoğlu, şunları kaydetti:
     Üç yıldır öğrencilerimize diz üstü bilgisayar dağıttık. Bu yıl hükümetimizin FATİH Projesiyle entegre olacak şekilde tablet dağıtacağız. Çocuklara verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Ayrıca üniversite sınavında başarılı olan öğrencilerimize otomobil vermeye de devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber GESİAD 19. Vefa Ödülleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER