GFKda final heyecanı

GFKda final heyecanı -GFK Başkanı Burak Anlar: -Üç yıldır Türkiye finallerinde Gaziantepi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Folklor Kulübü (GFK) Başkanı Burak Anlar, üç yıldır Türkiye finallerinde Türkiyeyi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını bildirdi.
     GFKda yapılan açıklamaya göre, Anlar, Elazığda yapılan kulüpler arası halk oyunları grup yarışmalarında birincilik elde ettiklerini belirtti.
     30 Haziran Cumartesi günü Konya Akşehirde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Gaziantepi temsil edeceklerini ifade eden Anlar, şunları kaydetti:
     Yıldızlar düzenlemeli dalda yarışacak olan Gaziantep Folklor Kulübü, Türkiyenin dört bir tarafından gelen ekiplerle birincilik mücadelesi verecek. Bundan sonra önemli olan Gaziantepin başarısı. Üç yıldır Türkiye finallerinde Gaziantepi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Umarım dostluk ve kardeşlik havasında geçen bir yarışma olur ve Akşehir halkına güzel dakikalar yaşatılır.
     Çocuklara halk oyunlarını öğretmeyi ve sevdirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Burak Anlar, Türkiyenin en iyi 11 ekibiyle birincilik mücadelesi vereceklerini ifade ederek yarışmanın sonucundan ziyade, çocukların bu şöleni yaşamasının önemli olduğunun altını çizdi.
     Kulüp Antrenörü Ayça Anlar da hazırlıkların tüm hızla sürdüğünü ve Gaziantepi en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber GFKda final heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER