Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker:

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker: -Milletin desteği ve duası bizimle olduğu sürece millete hizmet yolunda devam edeceğiz


EDİRNE (A.A) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Milletin desteği ve duası bizimle olduğu sürece millete hizmet yolunda devam edeceğiz dedi.
     Eker, AK Parti İl Başkanlığında partililere hitaben yaptığı konuşmada, AK Partinin, gücünü milletten alan, millet iradesinin üstünde hiçbir güç tanımayan siyasi kadro olduğunu belirtti.
     Türkiyedeki tüm vatandaşları aynı coşkuyla, ayrım gözetmeden kucakladıklarını anlatan Eker, şunları kaydetti:
     AK Parti gibi Türkiyenin doğusunu, batısını, kuzeyini ve güneyini, Kürt, Roman, Çerkez, Arap ayrımı yapmadan herkesi aynı sevgiyle, aynı coşkuyla karşılayan bir parti yok. Birisi doğuda varsa batıda yok. Öteki batıda varsa doğuda yok. Öteki sahilde varsa içeride yok. Diğer partilerin durumu bu.
     Bir tek AK Parti, sahilde de içeride de, doğuda da batıda da her yerde var. Niye var- Çünkü milletin bütün fertleri biliyor ki, AK Parti ayrım gözetmiyor, zümre partisi değil. AK Parti millete yaslanan, millete inanan ve milletten güç alan ve milletin iradesinin üstünde hiçbir güç tanımayan bir siyasi kadrodur. Milletten aldığı emanete de dik durarak sahip çıkabilen bir kadrodur.
     Eker, Edirnenin, Türkiyenin tarihi ve turistik değeri çok yüksek şehirlerinden biri olduğunu, kentin, AK Parti hizmet anlayışıyla, belediyecilik hizmet anlayışıyla buluşması gerektiğini ifade etti.
    
     -Edirnede hayvancılıkta önemli miktarda artış var-
    
     Eker, Edirnenin sadece turizm ve tarihi güzellikleri açısından değil, tarım ve hayvancılık açısından da çok önemli bir il olduğunu belirtti.
     Edirnede hayvancılık faaliyetlerinin önemli miktarda arttığını anlatan Eker, Edirnede hayvancılıkta önemli miktarda artış var. Hayvan varlığı büyükbaş hayvancılıkta yüzde 20, küçükbaş hayvancılıkta yüzde 35 arttı. Bu, Türkiyede başka bir ilde pek eşi benzeri olayan çok önemli bir artış. Hem kalite ve verim itibarıyla artış var hem sayı olarak artış var. Bunlar tabi birtakım desteklerle oldu diye konuştu.
     Daha sonra Sokak iftarları programına katkısı olan vatandaşlara teşekkür ederek plaket veren Eker, programını tamamlamasının ardından İstanbula hareket etti.
    
     Muhabir: Hakan Şahin / Salih Baran
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER