Gıda İhtisas ve Anfaş Bevex Fuarı

Gıda İhtisas ve Anfaş Bevex Fuarı -Bu yıl 20ncisi düzenlenecek fuar 20-23 Şubat tarihlerinde yapılacak


ANTALYA (A.A) - Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) Yönetim Kurulu Bşakanı Mustafa Çalık, düzenleyecekleri 20. Uluslararası Gıda İhtisas Fuarı ve Anfaş Bevex Fuarına yurt içinden ve 38 ülkeden 45 bin ziyaretçinin gelmesini hedeflediklerini söyledi.
     Çalık, kentteki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Antalyada 20-23 Şubat tarihlerinde düzenlenecek 20. Uluslararası Anfaş Food Product Gıda İhtisas Fuarı ve Anfaş Bevex Fuarının 350 firma ile 3 binin üzerinde markanın katılmasını beklediklerini belirtti.
     Anfaş Food Product Fuarında bakliyat, yağ, deniz ürünleri, et, süt gibi ürün gruplarının sergileneceğini bildiren Çalık, Bevex Fuarında ise alkollü-alkolsüz içeceklerin ve kokteyl sosları gibi ürünlerin bulunacağını kaydetti.
     Fuarın her geçen yıl yükselen bir grafikle Anadolu, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerindeki oteller, barlar, kafeteryalar, üniversiteler, süper marketlerin buluşma adresi haline geldiğini ifade ederek, şöyle devam etti:
     Fuara yurt içinden ve 38 ülkeden 45 bin ziyaretçinin gelmesini hedefliyoruz. Fuar için Anfaş Food Product ve Anfaş Bevex Fuarları için Türkiye genelinden 3 bin 988 5 yıldızlı otel butik otele, 97 otel zincirine, bin 860 pastaneye, bin 98 catering firmasına 6 binin üzerinde gıda, otel, market ve Türkiyeden binlerce gıda toptancısına davet gönderdik.
     Anfaş Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Server Seçer de 2013 yılı Anfaş Food Product Gıda İhtisas Fuarı ve Anfaş Bevex Fuarlarına yönelik yurt dışından alım heyetleri oluşturulması konusunda Ekonomi Bakanlığının harekete geçtiğini söyledi.
     Seçer, fuarlara mevzuat gereği 18 yaşından küçüklerin alınmayacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Gıda İhtisas ve Anfaş Bevex Fuarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER