Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün Ramazan

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün Ramazan denetimleri


ARTVİN (A.A) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İshak Hacıkamiloğlu, Ramazan ayında halkın güvenilir gıda tüketmesi, sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirmesi için gıda denetimlerini aralıksız sürdürdüklerini söyledi.
     Hacıkamiloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Bakanlık olarak gıdanın her aşamasında ilk üreticiden en son tüketiciye kadar ürün güvenliği anlayışı ile 5996 sayılı kanun çerçevesince halk sağlığının ve menfaatlerinin korunması amacıyla yaptıkları gıda denetimlerini aralıksız sürdürdüklerini belirtti.
     Özellikle Ramazan ayı dolayısıyla bu aya özel denetim planı hazırladıklarını ifade eden Hacıkamiloğlu, Bu hafta merkez ve ilçelerde eş zamanlı olarak, Ramazan ayına özel pide çıkaran tüm fırınlarda ve yemek şirketlerinde denetimler titizlikle gerçekleştirilmiştir. Bu denetimlerde işletmelerde görülen eksiklikler tutanaklarla tespit edilmiş ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında uyarılar yapılmıştır. Denetimleri diğer sektörlerde devam edeceğiz. Amacımız her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da halkımızın güvenilir gıda tüketmesi, sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan geçirmesidir dedi.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün Ramazan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER