Giresun Emniyet Müdürlüğü bayram tedbirlerini artırdı

Giresun Emniyet Müdürlüğü bayram tedbirlerini artırdı


GİRESUN (A.A) - Giresun Emniyet Müdürlüğünün, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ve süresince vatandaşların bayramı huzurlu bir şekilde geçirebilmesi amacıyla bir dizi tedbirler aldığı bildirildi.
     İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bayramlar gibi insanların çok kalabalık bir şekilde cadde ile sokaklarda bulunduğu dönemlerde il dışından yankesicilik ve dolandırıcılık yapan kişilerin Giresuna geldiği belirtildi.
     Bayram öncesi yaya devriye görevini yerine getiren personelin sayısının artırıldığının ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Ayrıca güven timleri sivil kıyafetle ve çeşitli meslek gruplarına mensup kişilerin kılığına girerek suç ve suçluyla mücadele edecek. 22-29 Ekim tarihleri arasında il merkezi ve sahil yolu güzergahında büro hizmetlerinde görevli personel de ek olarak görevlendirilerek ilave tedbirler alınmıştır.
     Açıklamada, kentin yapısı gereği yol ve park imkanlarının şehir merkezinde az olması nedeniyle alışverişe gelen vatandaşların mümkün olduğunca kendi araçlarıyla gelmemesi istenerek, Vatandaşlarımız kendi özel araçlarıyla geldiği takdirde, gerek liman girişindeki gerekse diğer otoparkları kullanarak alışverişlerini yaya olarak yapmaları, toplu taşıma araçlarını kullanmaları uygun olacaktır ifadeleri kullanıldı.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Giresun Emniyet Müdürlüğü bayram tedbirlerini artırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER