Girişimci adaylarına sertifika verildi

Girişimci adaylarına sertifika verildi -MARKA Genel Sekreteri Akbulut: -Sakaryamızın girişimcilik ruhu ve potansiyeli son derece yüksek


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesinin Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayan 15 girişimci adayına sertifika verildi.
     Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda düzenlenen törende konuşan MARKA Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Sakaryanın MARKA için önemli ve değerli olduğunu belirterek, Sakaryamızın girişimcilik ruhu ve potansiyeli son derece yüksek. Kalkınma ajansı olarak protokollerimiz çerçevesinde kurslar ve eğitimler düzenlemeyi sürdürecek, girişimcilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz dedi.
     KOSGEB Müdürü İsmet Yılmaz ise girişimcilere her zaman destek vereceklerini ve programlarını devam ettireceklerini vurgulayarak, girişimcilerin geniş vizyonlarıyla Sakarya ve Türkiyeye değer katacaklarına inandıklarını ifade etti.
     Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan da Sakarya için faydalı olan projelere her zaman destek verdiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Girişimci adaylarına sertifika verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER