GİSBİRden Siirte kitap ve giyim yardımı

GİSBİRden Siirte kitap ve giyim yardımı


SİİRT (A.A) - Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) tarafından Siirtte öğrencilere kışlık giysi ve yardımcı kitap dağıtıldı.
     Vali Vekili Mustafa Pala, Şehit Orgeneral Eşref Bitlis Ortaokulunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Vali Ahmet Aydın öncülüğünde 7den 70e Siirt Okuyor kampanyası kapsamında, Türkiye çapında bir kitap toplama kampanyası düzenlediklerini bildirdi.
     Bu kapsamda Türkiyenin her yerinden kendilerine kitap gönderildiğini ifade eden Pala, Bu anlamda GİSBİR Genel Sekreterliği de öğrencilerimize okulda derslerine yardımcı olacak kaynak kitap ve yoğun kış şartları münasebetiyle ihtiyacı olan 160 öğrencimize bot ve mont yardımında bulunmuştur dedi.
     Mustafa Pala, e-kütüphane kurma isteklerini ilettikleri GİSBİR Genel Sekreteri Süheyl Demirtaşın kütüphaneye bağışlanmak üzere 6 bilgisayar hediye ettiğine değinerek, Demirtaşın şahsında GİSBİR yönetim kurulu üyelerine destek ve yardımlarından dolayı teşekkür etti.
     Kampanyayı sosyal medya aracılığıyla duyduğunu anlatan Süheyl Demirtaş ise, çocukların geleceğine bir katkıda bulunmak istediklerini kaydetti.
     Konuşmaların ardından öğrencilere kitap ve giysiler dağıtıldı.
    
     Muhabir: Zekeriye Güneş-Ayhan Mergen/Nail Kadırhan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber GİSBİRden Siirte kitap ve giyim yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER