Gişe kuyruğunda klasik müzik dinletisi

Gişe kuyruğunda klasik müzik dinletisi -Antalya Sosyal Güvenlik Müdürlüğü tarafından müdürlükte işlem için gişe sırası bekleyen vatandaşlara Devlet Senfoni Orkestrasında görev yapan sanatçılar tarafından klasik müzik dinletisi sunul


ANTALYA (A.A) - Antalya Sosyal Güvenlik Müdürlüğü tarafından müdürlükte işlem için gişe sırası bekleyen vatandaşlara Devlet Senfoni Orkestrasında görev yapan sanatçılar tarafından klasik müzik dinletisi sunuluyor.
     Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün bekleme salonunda gerçekleşen klasik müzik konserini dinleyen vatandaşlar, böylece sıkılmadan sıralarının gelmesini bekliyor. Bazı vatandaşlar alkışlarla sanatçılara eşlik ederken, bazıları da cep telefonu ile dinletiyi kaydetti.
     Sosyal Güvenlik İl Müdürü Selim Erol, gazetecilere yaptığı açıklamada, Devlet Senfoni Orkestrası ile yaptıkları görüşmeler sonucunda her hafta çarşamba günü klasik müzik dinletisi sunulmasına karar verdiklerini söyledi.
     Saat 14.00 ile 16.00 arasında Vatandaş odaklı hizmet anlayışı kapsamında müdürlük personeli ile vatandaşlara yönelik düzenlenen dinletinin oldukça faydalı olacağına inandığını ifade eden Erol, Müdürlüğü günde ortalama 5 bin kişi ziyaret ediyor. Proje sayesinde vatandaşlar sıkılmadan sıralarını bekleyecek. Klasik müziğin tanıtımına da katkı sağlamış olacağız dedi.
     SGKya gelen vatandaşların hayatlarının zor dönemlerini yaşadığını vurgulayan Erol, Müdürlüğümüze ya emekli olacaklar ya da hastalıkla uğraşanlar geliyor. Hayatlarının en zor dönemlerinde onları mutlu etmek için müzik dinletisi yapıyoruz. Umarım bu uygulama diğer devlet kurumlarına da örnek olur diye konuştu.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Gişe kuyruğunda klasik müzik dinletisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER