GMİSten Belediye Başkanı Akına ziyaret

GMİSten Belediye Başkanı Akına ziyaret


BARTIN (A.A) - Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Teşkilat Eğitim Sekreteri Osman Tutkun ve GMİS Genel Mali Sekreter Muharrem Sarıçam, Belediye Başkanı Cemal Akını ziyaret etti.
     Akının makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Tutkun, sağlıklı koşullarda çalışmak, üretmek ve taşeron uygulamasına tepki göstermek amacıyla 27 Ocakta Zonguldakta Emeğe Saygı mitingi düzenleme kararı aldıklarını söyledi.
     Tüm madencilerin aileleriyle katılacakları mitingde haklı taleplerini seslendireceklerini ifade eden Tutkun, Şehir dışından da işçi, emekçi dostlarımızın mitinge katılımı için çalışmalarımıza başladık. Emeğe saygısızlık olarak gördüğümüz tüm sorunları hükümete ve tüm ilgililere duyuracağız. Bartındaki madenci dostlarımız ve aileleri için de otobüs kaldıracağımız mitingimize sizi de davet ediyoruz dedi.
     Akın da, maden işçiliğinin bölgede birçok ailenin geçim kaynağı olduğunu, yerin yüzlerce metre altında çalışan işçilerin haklarının korunması adına yapılacak mitingin amacına ulaşması temennisinde bulundu.
     Ziyarete GMİS Amasra Şube Başkanı Hakkı Arslanda katıldı.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber GMİSten Belediye Başkanı Akına ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER